Despre noi

Asociatia „Club Sportiv Miramar Bucuresti” a fost infiintata in anul 2011, avand trei membri fondatori, iubitori ai educației sportive , sportului de performanță,  dorind  promovarea la nivel regional și național al Handbalului ca fiind mai mult decat o formă de a-ți petrece timpul liber . Secția de handbal feminin/masculin   juniori a funcționat și participat la numeroase competiții regionale cat și naționale până în anul 2013 . Anul acesta  „2021” s-a deschis secția de Fotbal ,  în prezent ne bucurăm de  un număr foarte mare de copii care activează la clubul nostru și sperăm sa ne dezvoltăm împreună cât mai mult pe viitor.

In prezent Clubul își desfășoară activitatea în Comuna Buturugeni/Padureni jud Giurgiu.

Clubul nostru „ACS Miramar Bucuresti” se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 – 14 ani. Selectia si antrenamentele sunt conduse de antrenori de specialitate , foști jucători profesioniști de fotbal în Ligiile 1 și 2 din Romania , care dau dovada de profesionalism, pregatind copii in vederea participarii la competitii naționale cat și internaționale .

ACS Miramar Bucuresti este un club sportiv organizat in baza legii Educatiei Fizice si a Sportului 69/2000, organizatie nonprofit , afiliata la federatiile de specialitate din cadrul MTS. Scopul nostru este :  pregătirea,  inițierea si educarea în vederea formării și pregatirii copiilor pentru practicarea sportului de performanță , organizarea si participarea in competiții sportive , dezvoltarea personalității tinerilor sportivi , integrarea în lucrul de echipă, dezvoltarea comunicării și disciplinei sportive creând caractere puternice pe care societatea noastra se poate baza in viitor.

Pentru buna desfasurare a activitatii, aducem la cunostinta membrilor clubului, urmatoarele:

ROI : Apasa aici pentru a deschide regulamentul de ordine interiora !